Uppdatera Google Home: En komplett guide för Google Home-skärmen

Google Home är en populär smart-högtalare som erbjuder en mängd olika funktioner och förmågor för att göra ditt hem ännu smartare. Men för att säkerställa att du får den bästa användarupplevelsen och de senaste funktionerna behöver du uppdatera din Google Home regelbundet. Denna guide kommer att visa dig steg för steg hur du uppdaterar din Google Home-skärm.

1. Kontrollera befintliga uppdateringar

Först och främst bör du kontrollera om det finns några befintliga uppdateringar tillgängliga för din Google Home. För att göra detta, gå till Google Home-appen på din smartphone eller surfplatta.

När du har öppnat appen väljer du din Google Home-enhet genom att trycka på enhetens ikon i det övre högra hörnet av skärmen. Därefter klickar du på “Inställningar” -knappen i det övre högra hörnet av enhetens kontrollpanel.

Navigera sedan till avsnittet “System” och leta efter en knapp som säger “Uppdatera” eller “Kontrollera uppdateringar”. Om denna knapp är tillgänglig, tryck på den för att kontrollera om det finns några tillgängliga uppdateringar för din enhet.

2. Automatiska uppdateringar

Om du vill att din Google Home-enheter ska uppdateras automatiskt så du inte behöver oroa dig för att manuellt uppdatera dem, kan du slå på automatiska uppdateringar. För att göra detta går du tillbaka till “Inställningar” på din Google Home-app och väljer enheten igen.

I enhetens kontrollpanel letar du efter “Autouppdateringar” och trycker på det för att öppna inställningarna. Här kan du välja om du vill tillåta automatiska uppdateringar eller inte. Om du aktiverar denna funktion kommer din Google Home automatiskt att ladda ner och installera uppdateringar så snart de blir tillgängliga.

3. Manuella uppdateringar

Om du inte vill att din Google Home-enhet ska uppdatera automatiskt kan du välja att uppdatera den manuellt. Följ punkt 1 för att komma till enhetens kontrollpanel och leta efter “Manuell uppdatering” -alternativet.

Om du väljer att uppdatera manuellt kommer du att få en varning när det finns en uppdatering tillgänglig för din enhet. Du kan då välja att ladda ner och installera uppdateringen direkt från enhetens kontrollpanel.

4. Återställa Google Home till fabriksinställningarna

Om du någonsin stöter på problem med din Google Home-enhet som inte löser sig genom att uppdatera den kan du överväga att återställa enheten till fabriksinställningarna.

För att göra detta öppnar du Google Home-appen och navigerar till enhetens kontrollpanel. Här hittar du alternativet “Återställ enhet” och trycker på det.

Var noga med att du förstår att detta kommer att radera all information och alla inställningar på din Google Home. Efter återställningen måste du konfigurera enheten igen som om du just hade köpt den.

Genom att följa denna guide kan du säkerställa att du alltid har den senaste och bästa versionen av Google Home. Nu kan du njuta av alla fördelar med denna smarta högtalare.

Artiklen Uppdatera Google Home: En komplett guide för Google Home-skärmen har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 39 anmeldelser